Blog, Uncategorized

7 korisnih iPhone aplikacija

Ako ste odlučili kupiti novi iPhone ili osvježiti stari novim i zanimljivim aplikacijama, u nastavku teksta predlažemo par aplikacija koje će Vam zasigurno biti vrlo korisne.
1. Kik
Besplatna aplikacija za čavrljanje koja je nadmašila Facebook Messenger i Skype. Pitate se zašto je posebna ili drugačija od ostalih aplikacija? Zato što ne zahtijeva vaše osobne podatke. Za korištenje ove aplikacije dovoljan je unos vašeg korisničkog imena ili nadimka i tako vas ostali korisnici mogu pronaći na aplikaciji, ne zahtijeva podatke kao što su ime i prezime ili broj telefona.
2. Hulu
Odlična aplikacija za legalni prijenos novih, klasičnih, domaćih ali i stranih TV emisija. Svaku emisiju nakon emitiranja na televiziji možete pogledati preko Hulu aplikacije.
3. Outlook
Email i kalendar aplikacija koja vam omogućava brzo snalaženje i bolju organiziranost. Outlook daje prioritet najvažnijoj e-pošti i smješta je u fokusiranu ulaznu poštu.
Sve ostalo sprema da biste mogli pogledati kada budete spremni.
4. Pocket Casts
Ako ste ljubitelji Podcast emisija ovo je savršena aplikacija za vas. Sastoji se od različitih postavki i opcija kako možete poboljšati vaše slušanje, uključuje i mogućnost sinkroniziranja podcasta na više uređaja. Možete slušati vašu omiljenu emisiju iz auta dok vozite do trgovine po namirnice i nastaviti u kuhinji dok pravite ručak.
5. The Pear Personal Coach
Pear aplikacija je među najboljim aplikacijama za fitness koje ćete pronaći. Aplikacija ima mnoštvo zanimljivih vježbi, sve od vanjskog treninga do treninga kod kuće, a svaka ima zvučni zapis o stvarnom treneru koji vam govori i daje prijedloge. Također možete spojiti i svoju glazbu, koja se automatski gasi svaki put kad trener govori. Aplikacija najbolje funkcionira kada nosite monitor za otkucaje srca, iako to nije potrebno.
6. Twitch
Popularna aplikacija među mladima koji vole igrice. Preko ove aplikacije možete pratiti svoje omiljene Twitch strimere, razgovarati o novim igrama s ostalim fanovima i komentirati novosti u svijetu igrica. U posljednje vrijeme Twitch je zamijenio YouTube po gledanosti kanala o igricama.
7. SoundCloud
SoundCloud je najveća svjetska glazbena i audio streaming platforma s preko 150 milijuna pjesama i svaki danom raste. S velikim brojem umjetnika i glazbenika koji stalno prenose novu glazbu, SoundCloud je mjesto gdje možete pronaći buduće velike umjetnike.

Tags

Leave a Comment