Blog, Izdvojeno

Mobilne aplikacije u ugostiteljstvu

Otvorili ste svoj restoran ili kafić iz snova, uredili ga do zadnjeg detalja, zaposlili najbolje ljude koji će se brinuti o vašim gostima, napravili web stranicu, otvorili sve društvene mreže i pohvalili se slikama na Facebooku, no je li to sve?

Vi, kao ugostitelj, znate da je najvažnija dobra usluga, kaže se da je svaki dobar konobar uvijek u pokretu, no i njima treba predah da s ugodnim osmijehom pozdrave goste.

Znate li kako Vam mobilne aplikacije mogu pomoći?

Naša tvrtka predstavlja program, mobilnu aplikaciji i fiskalnu blagajnu u jednom- MojKafić. Web aplikacija MojKafić se sastoji od tri međusobno povezana dijela-fiskalna blagajna, koja je povezana s web aplikacijom za rad na terenu i mobilnom aplikacijom za brzi pregled stanja.Te tri stvari čine cjelinu koja Vam omogućava jednostavno upravljanje kafićem s bilo koje lokacije u bilo koje vrijeme.
U što sve možete dobiti uvid ovom aplikacijom?

-Pregled prodaje po konobarima
-Top deset artikala
-Pregled prodaje po satima
-Izvještaji za knjiženje
-Usklađivanje stanja i preračuni.

MojKafić je povezan s mobilnom aplikacijom Tableman. Tableman je aplikacija koja pomaže  Vašim konobarima da na jednostavniji, brži i lakši način prime narudžbu. Kako radi? Konobar tipkajući na svom androidu ukuca artikle koje je gost naručio, može utipkati narudžbe za više stolova bez greške kod naručivanja. Narudžba se prosljeđuje u glavnu blagajnu i ispisuje se račun. Brzo, jednostavno i  za najveće gužve, najbolje rješenje.

Budite moderni, probajte mobilnu aplikaciju, olakšajte vašim zaposlenicima i pružite najbolju uslugu Vašim gostima.

Tags

Leave a Comment