Uncategorized

Pozitivne strane web aplikacije

Web aplikacija je računalni program koji obavlja određenu funkciju pomoću web preglednika. Aplikacija može biti jednostavna kao oglasna ploča, obrazac za kontakt na web stranicu ili složena kao program za obradu teksta ili aplikacija za igru.

Rast razvoja web aplikacija može se pohvaliti činjenicom da su dostupne u svako vrijeme. Korisnici pristupaju web aplikacijama putem web preglednika kojeg imaju na svom računalu ili nekom drugom uređaju putem jednostavnog URL-a. Web aplikacija je apsolutno nezavisna od vrste uređaja koju koristite, može se koristiti na računalu, tabletu ili pametnom telefonu bez obzira na operativni sustav ili platformu.

Danas se u poslovnom okruženju većina korisnika služi barem jednom web aplikacijom jer pridonosi razvoju poslovanja i zadovoljstvu korisnika vaših proizvoda ili usluga. Aplikaciju korisnici ili zaposlenici neke tvrtke mogu koristiti od kuće, na radnom mjestu ili iz bilo kojeg dijela svijeta ako su povezani s internetom. Korisnici imaju izravan pristup najnovijim informacijama gdje god se nalazili jer se web aplikacija stalno ažurira.  Vrlo je prilagodljiva za razliku od desktop aplikacije, jednostavnije ažurira izgled i sam dojam aplikacije. Za razliku od tradicionalnih aplikacija, web aplikacije su dostupne bilo kada i bilo gdje, ne moraju se preuzimati  s Google Play-a ili App Stora i posebno instalirati na uređaj. Jednostavno se koriste i lako se održavaju.

Mnoge  web aplikacije već imaju izgrađenu podršku za korisnike koja je dostupna na mreži . Obično postoji i podstranica s čestim pitanjima i odgovorima, što omogućava brže rješavanje problema jer su šanse da netko drugi ima isti problem koji je već riješen vrlo velike.

Mobilni ured je primjer vrlo korisne web aplikacije. Radi se o aplikaciji za izdavanje računa i ponuda malih tvrtki, obrta i drugih organizacija. Vi kao korisnik morate imati računalo ili tablet, trebate se registrirati i možete pristupiti aplikaciji s bilo koje lokacije ako imate pristup internetu. Prvih 30 dana  aplikacija je besplatna, možete je probati i vidjeti je li za vas. Nakon  probnog perioda, mjesečna cijena je 49.99 + PDV. Za više upita o samoj aplikaciji javite nam se na stranici kontakta.

 

 

Tags

Leave a Comment