Uncategorized

Predstavljamo novi Sophos Intercept X

Znate li koliko je Vaše računalo ugroženo u moru računalnih prijevara i napada?  Jeste li poduzeli adekvatne tehničke mjere zaštite vaših računala koji sadrže osjetljive osobne podataka koje obrađujete?

Već smo pisali o našem partneru Sophosu koji je razvio InterceptX – antivirus nove generacije koji se instalira na Vaš uređaj uz već postojeći klasični antivirus, a štiti od najnovijih ugroza i ransomware-a.

Najnovija verzija programa Intercept X sadrži dodatak Deep Learning za otkrivanje zlonamjernog softvera, uključuje nove i poboljšane tehnike prevencije eksploatacije.

Deep Learning, napredni oblik strojnog učenja, može otkriti je li datoteka zlonamjerna ili potencijalno neželjena aplikacija (PUA) a da ju nikad ranije nije vidjela. Intercept X koristi duboku neuronsku mrežu učenja koji djeluje poput ljudskog mozga što rezultira visokom stopom točnosti. Uključene su nove zaštite od migracije zlonamjernih procesa, eskalacije povlaštenih procesa i zaštite verifikatora aplikacija.

Što se događa kada je otkriven napad?

Kada Intercept X detektira napad na vaše računalo, proces je odmah prekinut i obavijest se šalje Kranjem korisniku. Također pokrenuta je i analiza uzroka. Upozorava se administratora aktivnosti tako da se može istražiti napad. Endpoint će biti u crvenom stanju dok administrator ne obriše sve obavijesti upozorenja nakon istrage.

Implementirajte najsofisticiranije  rješenje na Vaš uređaj! Naš laboratorij prati, uočava, izolira i sanira sve ugroze na Vašem računalu te na kraju svakog mjesečnog razdoblja dobivate izvješće o svim aktivnostima.

Tags

Leave a Comment