Different – aplikacija po mjeri za ljubitelje zdravog načina života | Informatika Fortuno

Different – aplikacija po mjeri za ljubitelje zdravog načina života

Za sve znatiželjne čitatelje koji su ljubitelji zdrave prehrane, vježbanja, dobrih savjeta, zanimljivih vijesti i akcija, predstavljamo vam aplikaciju Different . Kako je nastala? Potencijalni klijent zove s idejom za aplikaciju. Želi da ista služi kao „vodič“ korisnicima za zdrav način života – da aplikacija sadrži tri osnovne kategorije: zdravu kartu, vijesti i akcije zdrave hrane po kategorijama (riba, meso, povrće, voće, orašasti plodovi, mahunarke…). Bitno je napomenuti da je klijent već posjedovao web stranicu , bio aktivan na društvenim mrežama i u određenim medijima te već imao popriličan broj pratitelja. Aplikacija je bila logičan slijed događaja. Klijent se odlučio za izradu android aplikacije za korisnike (te web za administratora). Nakon nekoliko razgovora i detaljne specifikacije, Informatika Fortuno kreće u izradu. Uz stalne konzultacije, aplikacija je gotova i postavljena na Google Play trgovinu gdje aplikaciju Different korisnik pronađe, instalira na pametni telefon te su mu „zdrave“ vijesti, karta i akcije nadohvat ruke.

 

Akcije
Ako trebamo određenu namirnicu, jednostavno odemo na „akcije“, odaberemo željenu kategoriju hrane te vidimo u kojim trgovinama je ista na akciji. Aplikacija nudi i odabir/eliminiranje određenih trgovačkih lanaca (u Slavoniji ne postoji Tommy, u Dalmaciji ne postoji Boso). Izvrsna stvar je što korisnik i sam može dodati akciju, trgovinu, kategoriju hrane – koju, naravno, administrator mora odobriti – da ne bi neupućeni stavljali nezdrave namirnice, prerađevine i sl.

Zdrave vijesti
U kategoriji vijesti, korisnik može pročitati zaista „drukčije“, i na zabavan način interpretirane, članke o vježbanju, prehrani, zdravim namirnicama…

Zdrava karta
Zdrava karta nudi prikaz lokacija gdje možete pronaći centar, osobnog trenera ili lokaciju za grupni trening. Jednostavno dopustite geolociranje te se u vašoj okolici pojavljuju sve ove kategorije.

Sve u svemu, odlična aplikacija što dokazuje i visoka ocjena na Google Play platformi (4.9 od mogućih 5.0).
U nastavku možete pogledati kratki video koji prikazuje kako se koristi aplikacija.

Leave a Comment