Grocery store aplikacija – online kupovina namirnica | Informatika Fortuno

Grocery store aplikacija – online kupovina namirnica

Kupovinu namirnica često smatramo velikom obavezom koja zahtjeva puno vremena te je želimo obaviti što brže i jednostavnije, a kupnja putem interneta jedna je od onih sjajnih pogodnosti koje nam pomažu uštedjeti vrijeme. Kaže se da je vrijeme ono najdragocjenije što imamo, zato ga ne treba trošiti na gužve u supermarketima!

Kupnju namirnica danas možete obaviti iz dnevne sobe na kauču, na ručku pod pauzom ili na putu kući s posla. Pitate se kako?
Namirnice možete naručiti putem interneta te isporuku dobiti kroz par dana ili možete naručiti putem aplikacije kod lokalnog supermarketa za dostavu do kuće – istog dana, ako naručite dovoljno rano – ili za preuzimanje u supermarketu. Dostavom namirnica štedite novac koji biste potrošili na benzin da biste stigli do trgovine, a opcijom preuzimanja namirnica u trgovini, štedite vrijeme na blagajni i izbjegavate gužve u supermarketima. U svakom slučaju, aplikacija vam donosi prednosti.

Informatika Fortuno uskoro će na tržište plasirati mobilnu aplikaciju Grocery Store koja će olakšati vašu svakodnevnu kupovinu.
Kako će se mobilna aplikacija Grocery Store koristiti?

Nakon što aplikaciju skinete s Google play-a, registrirajte se. Od vaših osobnih podataka aplikacija traži ime i prezime i e-mail. Zatim, vrlo jednostavno preko aplikacije Grocery Store izaberite trgovinu iz koje želite napraviti narudžbu. Klikom na trgovinu ulazite na popis kategorizirane hrane za lakše snalaženje. Kliknite na određeni proizvod koji želite kupiti te se proizvod automatski spremi u košaricu, gdje stoji rezerviran dok ne ispunite način plaćanja. Nakon zadnjeg koraka završavate narudžbu, te vas vaše namirnice čekaju na mjestu i datumu kojeg ste izabrali.
Zahvaljujući inovativnim tvrtkama koje razvijaju nove aplikacije svakodnevni život postaje mnogo lakši ako koristite udobnost digitalnog doba.

 

Pošaljite upit

 

Leave a Comment