Kako se boriti s epidemijom kao trgovina na tržištu? | Informatika Fortuno

Kako se boriti s epidemijom kao trgovina na tržištu?

Uslijed svjetske pandemije COVID-19, koja je pogodila i Hrvatsku, brojno stanovništvo po prvi se put susreće sa samoizolacijom i karantenom. Trgovine su tako zadnjih par tjedana, bile pretrpane prestrašenim stanovništvom, a mnogi su stvarali zalihe kako bi bili opskrbljeni za vrijeme samoizolacije.

No, moramo li se izlagati rizicima i nepotrebnim izlascima? Pogotovo u današnje vrijeme, vrijeme najveće digitalizacije, kada preko mobitela ili računala možete naručiti baš sve – od kozmetike, do odjeće,hrane i da ne nabrajamo dalje.

Ono što vama treba, kao lokalnoj trgovini, je aplikacija koja će zaštititi vaše poslovanje, ali isto tako i vaše zaposlenike.

NA KOJI NAČIN VAM APLIKACIJA MOŽE POMOĆI?
Aplikacijom privlačite kupce kojima olakšavate svakodnevnu kupnju, a vama osigurava konkurentnost na tržištu. Kako bi vaši kupci ostali sigurni u udobnosti svoje kuće omogućite im naručivanje potrebnih namirnica u velikim količinama pute mobilne aplikacije. Kupci se mogu odlučiti i da namirnice „pokupe” u lokalnoj trgovini. No zbog izvanrednih situacija koje sada vladaju, trenutno je veći naglasak na dostavu.

Aplikacija trgovcima daje pregled kupaca koji su se registrirali te njihove narudžbe primaju automatski putem aplikacije. Za trgovine koje imaju više prodajnih mjesta aplikacija daje mogućnost biranja lokacije istih (ukoliko se radi o lancu trgovina). Trgovinama se nudi povezivanje s postojećim sustavima i ubacivanje vaših cjenika, akcija, sustava lojalnosti, itd. Ukoliko se napravi puna integracija moguća je i provjera stanja te slanje obavijesti da neke robe koja se dobro prodaje nedostaje kada padne na minimalnu zalihu (ako to već nemate riješeno u svom sustavu). U trgovinama postoji mogućnost mobilne i web aplikacije za nadzor i praćenje narudžbi ovisno o tome što vam odgovara.

 

 

KOME SE NAJBOLJE OBRATITI ZA IZRADU APLIKACIJE?
Obratite se iskusnoj tvrtki s 13+ godina iskustva u radu s velikim lancima prehrambenih proizvoda, pekarskih i slastičarskih proizvoda s dubokim poznavanjem maloprodajne tehnologije. Tvrtki koja zna povezati sve različite dijelove potrebne za stvaranje doista integriranog rješenja. Izrađivali smo i dizajnirali prilagođene B2C aplikacije za velike tvrtke koje imaju preko 500 poslovnica i možemo vam ponuditi najbolje funkcionalnosti aplikacije koje mogu poboljšati iskustvo kupnje putem interneta.

ŠTO AKO APLIKACIJU ŽELIM NAPRAVITI SAM?
Izrada aplikacije dugotrajan je proces koji zahtjeva puno vremena. Izrada mobilnih aplikacija uključuje proces dizajniranja aplikacije, programiranje, implementacija te testiranje i distribuciju u online trgovine. Sve to možete lako dobiti gotovom aplikacijom spremnom za korištenje- GROCERY STORE. Predstavljamo Vam aplikaciju, koja će zaštititi vaše poslovanje, ali isto tako i vaše zaposlenike, a vašim kupcima osigurati svakodnevno svježe namirnice, bez straha od zaraza.

PREPORUKE
Ako tražite pravo rješenje za Vas i vaše poslovanje obratite se nama. Dajemo vam gotovu mobilnu aplikaciju za vaše trgovine.
Dodatne pogodnosti te VIDEO u kojem možete jasno vidjeti mogućnosti ove aplikacije, možete potražiti na našoj stranici http://fortuno.hr/trgovina/ .

Ukoliko ste zainteresirani, imate dodatnih pitanja te želite u aplikaciju integrirati svoje ideje, dogovorite sastanak s nama: calendly.com/marina-boricic

Leave a Comment