Mobilna i web aplikacija KLICKkey | Informatika Fortuno

Mobilna i web aplikacija KLICKkey

 

KLICKkey je jedinstvena aplikacija namijenjena turizmu i ugostiteljstvu koja nudi rješenje problema s kojima se susreću ugostitelji i gosti. Ova sadržajem bogata aplikacija sastoji se od web aplikacije namijenjene unosu te mobilne aplikacije namijenjene čitanju podataka na mobilnim uređajima. Kako je prethodno rečeno, KLICKkey aplikacija za glavni cilj ima unaprjeđenje dosadašnjeg načina komuniciranja između ugostitelja i gosta, odnosno uvodi digitalizaciju u komunikacijski kanal između ugostitelja s jedne strane i gosta s druge strane.

Kako bi obje strane iskoristile prednosti i mogućnosti koje im nudi KLICKkey, moramo se pozabaviti i pobliže pojasniti način funkcioniranja cijele aplikacije. Naime, sve započinje odlaskom na Klickkey web stranicu gdje se odabiru uvjeti kupnje licence, nakon čega slijede registracija i prijava. Jednom kada je prijava na web aplikaciji obavljena, ugostitelj počinje s unosom podataka o svom objektu.

Prvi korak je izbor između dvaju ponuđenih profila, prvi za smještajne ugostiteljske objekte i jedinice, a drugi za ugostiteljske objekte namijenjene posluživanju hrane i pića te za iznajmljivače turističkih atrakcija i opreme. Već pri ovom koraku možete od KLICKkeya očekivati prva ugodna iznenađenja, budući da će svaki ugostitelj ili iznajmljivač pronaći kategoriju baš za sebe gdje će moći popunjavati sadržaj koji odgovara upravo onome što može i želi ponuditi. Tako će svoju kategoriju unutar KLICKkeya pronaći svi, neovisno o tome radi li se o velikom hotelu s nekoliko stotina soba, malom diskretnom boutique hotelu, kući za iznajmljivanje, stanu, apartmanu ili sobi, odnosno restoranu, fast foodu, caffe baru, pubu, beach baru, noćnom klubu, itd.

Nakon izbora ugostiteljskog objekta za koji se kreira KLICKkey profil, slijedi korak postavljanja i uređivanja sadržaja kojeg želite ponuditi svojim gostima. KLICKkey aplikacija nudi mogućnost unosa svih proizvoda ili usluga koje gostima možete ponuditi te ćete na tom koraku pronaći mogućnosti unosa podataka poput naziva i lokacije ugostiteljskog objekta, radnog vremena, načinu kontaktiranja, informacijama o dostupnosti WIFI mreže, povijesti objekta, cjeniku jela i pića, pozivanja room service-a, dodatnih usluga poput bazena, teretane ili masaže, naručivanja taxi vozila do obližnjeg restorana, koncerta ili marine i slično. KLICKkey će jednostavno postati najbolji recepcionar kojeg ste ikada imali, imajući odgovore na sve potencijalne upite gostiju kao i prijedloge za najbolji godišnji odmor ili provod što ga gosti mogu dobiti.

Kada ste sigurni da ste postavili sve što Vaši gosti mogu dobiti, slijedi još samo dijeljenje QR ili tiskanog koda kojeg će turisti unositi u aplikaciju na svom mobilnom uređaju, čime će im biti dostupan za pregled sav Vaš postavljeni sadržaj. Ovdje Vaša mašta postaje jedina granica za dijeljenje dobivenog koda, a mi Vam možemo sugerirati dijeljenje putem svih društvenih mreža na kojima imate račune kao i tiskanje kodova na letke. Na taj si način uštedite novac predviđen za narudžbe skupocjenih brošura i uz to napravite besplatnu reklamu koju će moći vidjeti svi oni koji se zateknu u blizini ili se zanimaju za posjet Vašem objektu.

Na kraju imamo odgovor na još jedno pitanje, a to je da je KLICKkey mobilna aplikacija potpuno besplatna za goste te je dostupna na Google Playu ali i na App Store-u pa možete biti sigurni da Vaš sadržaj sigurno neće ostati nezamijećen.

Leave a Comment