Different – Informatika Fortuno

Different

Edukativna platforma

Za sve korisnike koji su ljubitelji zdrave prehrane, vježbanja, dobrih savjeta, zanimljivih vijesti i akcija, predstavljamo aplikaciju Different. Aplikacija služi kao vodič korisnicima za zdrav način života. Sadrži tri osnovne kategorije: zdravu kartu, vijesti i akcije zdrave hrane po kategorijama.

AKCIJE
Ako trebamo određenu namirnicu, jednostavno odemo na „akcije” odaberemo željenu kategoriju hrane te vidimo u kojim trgovinama je ista na akciji. Aplikacija nudi i odabir/eliminiranje određenih trgovačkih lanaca. Izvrsna stvar je što korisnik i sam može dodati akciju, trgovinu, kategoriju hrane-koju, naravno, administrator mora odobriti – da ne bi neupućeni stavljali nezdrave namirnice i sl.

ZDRAVE VIJESTI
U kategoriji vijesti,korisnik može pročitati zaista „drukčije”, i na zabavan način interpretirane, članke o vježbanju,prehrani,zdravim namirnicama.

ZDRAVA KARTA
Zdrava karta nudi prikaz lokacija gdje možete pronaći centar, osobnog trenera ili lokaciju za grupni trening. Jednostavno dopustite geolociranje te se u vašoj okolici pojavljuju sve ove kategorije.