Program za račune i ponude | Informatika Fortuno

Program za račune i ponude

Otvarate frizerski/kozmetički salon, elektro/vodo instalaterski obrt ili obrt za neku drugu uslužnu djelatnost i trebate program za fiskalizaciju? Trebate nešto brzo, povoljno i efikasno? Mobilni ured!!!
Mobilni ured je osmišljen na način da ga može koristiti svatko tko ima računalo i pristup internetu. Naime, radi se o aplikaciji gdje se osoba jednostavno, u nekoliko koraka, registrira,

pošalje svoje podatke (koje je dobila od Fine) za fiskalizaciju te u nekoliko minuta može izdati račun ili ponudu. Padajući izbornik je izuzetno pregledan i nudi apsolutno sve što Vam je potrebno za nesmetano poslovanje. U šifarnicima se nalaze Artikli, Operateri i Partneri. U Artikle unesete svoje usluge s cijenama (izvrsna stvar je što cijenu uvijek možete prekucati u željenu, upisati „ručno“ artikl koji još nije u šifarniku te staviti rabat koji želite). U operatere unosite osobe koje će izrađivati ponude/račune, ali i Vašeg knjigovođu, koji će se u svom uredu spojiti na aplikaciju i izvući sve što mu je potrebno, a u partnere fizičke ili pravne osobe kojima ćete izdavati ponude/račune.

Kada u padajućem  izborniku kliknete na Računi/ponude, otvara se mogućnost odabira računa ili ponude. Ovdje možete napraviti novi račun/ponudu, pregledati postojeće, izmijeniti postojeću ponudu, izvesti dokumente u pdf te ih kao takve sačuvati na računalo ili poslati mailom, ispisati dokumente…

Aplikaciju/program Mobilni ured možete „isprobati“, koristiti mjesec dana bez naknade i bez ugovorne obveze. Kada prođe 30 dana, Mobilni ured nastavljate koristiti dok ne otkažete licencu (opet bez ugovorne obveze i bez ikakvog dodatnog troška), a mjesečna cijena je, za svačiji džep pristupačnih, 49,99 kn + PDV mjesečno. Sjajna prilika bez ikakvog rizika. Kontaktirajte nas!

Leave a Comment