Web aplikacija za naručivanje kolača | Informatika Fortuno

Web aplikacija za naručivanje kolača

Web aplikacija ‘Kolači’ izradila se iz potrebe poslodavca da se pojednostavi i olakša proces naručivanja kolača i ostalih slastica u sve poslovnice. Online naručivanje smanjuje vrijeme čekanja i štedi novac te time osigurava točnu narudžbu na zakazani termin bez nepotrebnog čekanja i gubljenja vremena.

Tko koristi aplikaciju ‘Kolači’?

Aplikaciju koriste trgovine koje preko iste naručuju kolače u svoje poslovnice. Svaka poslovnica može kreirati narudžbu i posebnu narudžbu za pojedinačnog kupca koji je, primjerice, zatražio personaliziranu tortu s natpisom.

Na koji način je aplikacija ‘Kolači’ pomogla poslodavcu i ostalim poslovnicama?

Aplikacija je pomogla na način da svaka poslovnica ima mogućnost direktnog kreiranja narudžbi kolača i ostalih slastica ovisno o svojim potrebama. Aplikacija nudi uvid u popis kolača koji su dostupni toj poslovnici, dane kada je naručivanje moguće, kao i popis svih obavljenih i odobrenih narudžbi. Također, kroz aplikaciju omogućen je  povrat ukoliko je greškom naručeno više proizvoda ili se neki proizvodi jednostavno nisu prodali. Aplikacija nudi ispis naručenih proizvoda kao i izvješće o svim narudžbama ili povratima kreiranim u određenom vremenskom periodu.

Može li aplikacija olakšati poslove drugim poslodavcima?

Aplikacija svakako može olakšati poslove drugim poslodavcima, neovisno o tome o kakvoj vrsti proizvodnje se radi, te je dobrodošla svim poslovnim subjektima koji imaju potrebu za jednostavnim i točnim naručivanje proizvoda.

 

Leave a Comment